https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/112049-c24a87645e715078a4b3960ad87746ce219df541/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Dirty Dancing (2018)

6 Angst Geweld
Met het naderende einde van de zomer stijgt de temperatuur in de bioscopen nog een laatste keer met de vertoning van de klassieker Dirty Dancing!
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

Dirty Dancing

6 Angst Geweld
100 minuten Drama, Muziek, Romantiek 14-09-2018

Recensies Dirty Dancing

Metacritic: 65,1
MovieMeter: 3,09
Rotten Tomatoes 69

Filmposter Dirty Dancing

Met het naderende einde van de zomer stijgt de temperatuur in de bioscopen nog een laatste keer met de vertoning van de klassieker Dirty Dancing!

Met het naderende einde van de zomer stijgt de temperatuur in de bioscopen nog een laatste keer met de vertoning van de klassieker Dirty Dancing! Op 14 september, de sterfdag van Patrick Swayze, wordt de jaren '80 hit nog één keer door heel Nederland op het witte doek vertoond. Voor velen dé laatste kans om opnieuw in de bioscoop weg te zwijmelen of de film voor de eerste keer te beleven. De romantische dansfilm Dirty Dancing veroverde in 1987 wereldwijd alle harten. Het verhaal is tijdloos, en kan zich nu nog steeds scharen onder de beste dansfilms aller tijden. In de zomer van 1963 is Frances 'Baby' Houseman (Jennifer Grey) noodgedwongen met haar ouders op vakantie in het natuurpark Catskills. Om de saaie dagen een beetje draaglijk te maken neemt ze lessen in Merengue dansen. De vakantie lijkt minder saai te worden als ze de verveelde dansinstructeur Johnny Castle (Patrick Swayze) leert kennen. Van Johnny leert ze de passen van een nieuwe dans - dirty dance- en ontdekt hierdoor haar eigen krachten en talenten. Onder invloed van deze dans kan Baby zichzelf- en haar liefde voor Johnny beter uiten...

Regisseur Dirty Dancing

Emile Ardolino

Schrijvers Dirty Dancing

Eleanor Bergstein

Cast Dirty Dancing

Patrick Swayze
Jennifer Grey
Jerry Orbach
Cynthia Rhodes

Filmagenda van Dirty Dancing

Dirty Dancing

Wil jij weten waar Dirty Dancing op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Dirty Dancing draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Dirty Dancing informatie

Benieuwd waar Dirty Dancing over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Dirty Dancing. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Dirty Dancing al heeft ontvangen.

Dirty Dancing trailer

Benieuwd of Dirty Dancing iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Dirty Dancing jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Dirty Dancing kunt kijken!