https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/67739-c40ca8d04528d8db4b805b8c874c186ec0feeeed/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Django (2017)

12
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

Django

12
115 minuten Drama 04-05-2017

Recensies Django

Metacritic: 49,1
MovieMeter: 3,03
Rotten Tomatoes 59

Filmposter Django

1943, het door Nazi-Duitsland bezette Parijs. De briljante, zorgeloze jazzgitarist Django Reinhardt is op het hoogtepunt van zijn roem en speelt in de grootste zalen van de stad. Ondertussen lijden zijn zigeuner-broeders door heel Europa onder de toenemende vervolging. Wanneer hij door de Nazi’s gedwongen wordt om op tournee naar Duitsland te gaan, ziet hij geen andere uitweg dan om te vluchten...

Regisseur Django

Etienne Comar

Schrijvers Django

Etienne Comar

Alexis Salatko

Cast Django

Cécile De France
Reda Kateb
Antoine Laurent
Ulrich Brandhoff
Bea Palya
Bimbam Merstein

Filmagenda van Django

Django

Wil jij weten waar Django op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Django draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Django informatie

Benieuwd waar Django over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Django. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Django al heeft ontvangen.

Django trailer

Benieuwd of Django iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Django jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Django kunt kijken!