https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/165304-8c4f2df23593ee76a1d20532bbccd98de3afe4fa/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

DNA (2021)

AL
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

DNA

AL
90 minuten 24-06-2021

Filmposter DNA

Neige, gescheiden moeder van drie kinderen, bezoekt regelmatig Emir, haar Algerijnse grootvader die nu in een bejaardentehuis woont. Emir heeft haar als kind opgevoed en beschermd tegen haar moeilijke thuissituatie. De dood van haar grootvader leidt tot grote familieruzies en een diepe identiteitscrisis bij Neige. Gelukkig kan ze rekenen op de steun en humor van haar ex François en is ze meer dan ooit vastberaden om haar DNA beter te leren kennen. DNA is een film van en met Maïwenn. In 2011 sleepte ze in Cannes de Prix du jury in de wacht voor haar film Polisse.
DNA DNA DNA DNA
Filmposter Filmposter DNA

Regisseur DNA

Maïwenn

Schrijvers DNA

Onbekend

Cast DNA

Fanny Ardant
Louis Garrel
Maïwenn
Caroline Chaniolleau
Marine Vacth
Dylan Robert
Alain Françon
Omar Marwan

Filmagenda van DNA

DNA

Wil jij weten waar DNA op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar DNA draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

DNA informatie

Benieuwd waar DNA over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over DNA. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies DNA al heeft ontvangen.

DNA trailer

Benieuwd of DNA iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de DNA jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij DNA kunt kijken!