DO - Mijn Kleine Huis (2020)

DO - Mijn Kleine Huis

26-11-2020
Coronavirus in Nederland. Deze voorstelling ging 23 maart niet door. We hebben de voorstelling naar 12 oktober verplaatst. Uw gekochte tickets en stoelnummers zijn geldig voor deze avond. Let wel. Mocht deze datum in oktober óók niet lukken vanwege nieuwe maatregelen om het Coronavirus de baas te worden in Nederland dan wijken we uit naar wederom een andere datum. Mocht dat niet te plannen zijn dan krijgt men de ticketgelden retour. In elk geval volgt nadere informatie. De keuze om in haar moerstaal te zingen en dichtbij haar muzikale gevoel te blijven heeft DO geen windeieren gelegd. Het Nederlandstalige album genaamd Momentum volgde en als kers op de taart een reeks uitverkochte theaterconcerten en een meer dan lyrisch publiek. “Ontwapenend en betoverend…” “Uniek en ontroerend, geraakt tot op het bot” “Verrassend komisch en geboren om op een podium te staan” “Eerlijk, openhartig en een lust voor het oor.” “Mijn Kleine Huis is een intieme muzikale reis door het leven van DO, puur en echt met een lach en een traan…” In het nieuwe theaterseizoen geven DO en haar muzikanten wederom een volledig akoestische show, gevuld met prachtig Nederlandstalig repertoire dat tijdens meerdere writing camps op een magische plek in de Morvan in Frankrijk tot leven kwam. Naast DO’s persoonlijke favorieten van haar laatste albums zullen ook klassiekers als Voorbij (duet met Marco Borsato) en Hij Gelooft In Mij (#1’s De Beste Zangers van Nederland) klinken. Zing mee met Laat Me, en laat je ontroeren door Liefde Van Later en Zeg Me Dat Het Niet Zo Is (uit The Passion 2011) tijdens deze bijzondere en intieme avond in het theater.

Regisseur DO - Mijn Kleine Huis

Onbekend

Schrijvers DO - Mijn Kleine Huis

Onbekend

Cast DO - Mijn Kleine Huis

Onbekend

Filmagenda van DO - Mijn Kleine Huis

DO - Mijn Kleine Huis

Wil jij weten waar DO - Mijn Kleine Huis op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar DO - Mijn Kleine Huis draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

DO - Mijn Kleine Huis informatie

Benieuwd waar DO - Mijn Kleine Huis over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over DO - Mijn Kleine Huis. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies DO - Mijn Kleine Huis al heeft ontvangen.

DO - Mijn Kleine Huis trailer

Benieuwd of DO - Mijn Kleine Huis iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de DO - Mijn Kleine Huis jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij DO - Mijn Kleine Huis kunt kijken!