https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/184523-5d0bedc5abffc63beacb45a25e8371b607354082/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Do Not Hesitate (2021)

12 Geweld Grof taalgebruik
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

Do Not Hesitate

12 Geweld Grof taalgebruik
91 minuten 11-11-2021
Tijdens een vredesmissie in het Midden-Oosten zijn drie jonge soldaten, Erik, Roy en Thomas, op zichzelf aangewezen als hun militaire voertuig met pech midden in de woestijn vast komt te staan. Steeds meer losgezongen van de werkelijkheid proberen de soldaten het hoofd koel te houden. Ze verliezen echter grip op de situatie als ze de 14-jarige Khalil ontmoeten en hij vervolgens weigert te vertrekken. Rampzalige gebeurtenissen stapelen zich op en de soldaten voelen zich gedwongen om de jongen een vijandig gebied in te volgen op zoek naar water. Hun paranoia neemt langzaam maar zeker toe. Waar leidt hij ze eigenlijk naartoe en kunnen ze hem wel vertrouwen?
Do Not Hesitate Do Not Hesitate Do Not Hesitate Do Not Hesitate Do Not Hesitate Do Not Hesitate
Filmposter Filmposter Do Not Hesitate

Regisseur Do Not Hesitate

Shariff Korver

Schrijvers Do Not Hesitate

Jolein Laarman

Cast Do Not Hesitate

Joes Brauers
Spencer Bogaert
Tobias Kersloot
Omar Alwan

Filmagenda van Do Not Hesitate

Do Not Hesitate

Wil jij weten waar Do Not Hesitate op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Do Not Hesitate draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Do Not Hesitate informatie

Benieuwd waar Do Not Hesitate over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Do Not Hesitate. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Do Not Hesitate al heeft ontvangen.

Do Not Hesitate trailer

Benieuwd of Do Not Hesitate iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Do Not Hesitate jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Do Not Hesitate kunt kijken!