Genoeg: en de vraag wat is een goed leven? (2023)

Genoeg: en de vraag wat is een goed leven?

01-12-2023
Filmmaker Frank Wiering volgt het creatieve proces van de Groningse striptekenares Barbara Stok tijdens de voorbereidingen van het schrijven van een kinderboek.

Regisseur Genoeg: en de vraag wat is een goed leven?

Frank Wiering

Schrijvers Genoeg: en de vraag wat is een goed leven?

Onbekend

Cast Genoeg: en de vraag wat is een goed leven?

Onbekend

Genoeg: en de vraag wat is een goed leven?

Wil jij weten waar Genoeg: en de vraag wat is een goed leven? op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Genoeg: en de vraag wat is een goed leven? draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Genoeg: en de vraag wat is een goed leven? informatie

Benieuwd waar Genoeg: en de vraag wat is een goed leven? over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Genoeg: en de vraag wat is een goed leven?. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Genoeg: en de vraag wat is een goed leven? al heeft ontvangen.

Genoeg: en de vraag wat is een goed leven? trailer

Benieuwd of Genoeg: en de vraag wat is een goed leven? iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Genoeg: en de vraag wat is een goed leven? jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Genoeg: en de vraag wat is een goed leven? kunt kijken!