Peter en Erik (2024)

Peter en Erik

25-04-2024
Documentaire over tweelingbroers Peter en Erik die elkaar pas op hun zeventiende voor het eerst ontmoeten. Nu, 56 jaar later, zijn Peter en Erik vastbesloten om de waarheid achter hun mysterieuze scheiding te vinden. Waarom werden ze gescheiden en wie had de macht om hen uit elkaar te halen?

Regisseur Peter en Erik

Jesse Bleekemolen

Schrijvers Peter en Erik

Onbekend

Cast Peter en Erik

Onbekend

Filmagenda van Peter en Erik

Peter en Erik

Wil jij weten waar Peter en Erik op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Peter en Erik draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Peter en Erik informatie

Benieuwd waar Peter en Erik over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Peter en Erik. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Peter en Erik al heeft ontvangen.

Peter en Erik trailer

Benieuwd of Peter en Erik iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Peter en Erik jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Peter en Erik kunt kijken!