Docu Dinsdag Kleinkinderen van de Oost (2023)

Docu Dinsdag Kleinkinderen van de Oost

74 minuten 09-06-2023
Daan van Citters (30, filmmaker) en Joenoes Polnaya (32, acteur) raakten bevriend op de set van speelfilm De Oost. Samen reizen ze terug naar Indonesië, in de voetsporen van hun beider grootvaders, die namens Nederland vochten tegen de Indonesische onafhankelijkheid “aan de verkeerde kant van de geschiedenis”. Hun reis confronteert ze met complexiteit van “goed en fout”, intergenerationeel trauma en de blijvende impact van het koloniale verleden. Daan en Joenoes ontdekken hoe een vaak verzwegen geschiedenis hen heeft gevormd tot wie ze nu zijn. Wat betekent dit voor hun toekomst? "Een persoonlijke, zeer betrokken kijk op het gewicht van een koloniale erfenis." -Tim Bouwhuis-

Regisseur Docu Dinsdag Kleinkinderen van de Oost

Onbekend

Schrijvers Docu Dinsdag Kleinkinderen van de Oost

Onbekend

Cast Docu Dinsdag Kleinkinderen van de Oost

Onbekend

Docu Dinsdag Kleinkinderen van de Oost

Wil jij weten waar Docu Dinsdag Kleinkinderen van de Oost op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Docu Dinsdag Kleinkinderen van de Oost draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Docu Dinsdag Kleinkinderen van de Oost informatie

Benieuwd waar Docu Dinsdag Kleinkinderen van de Oost over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Docu Dinsdag Kleinkinderen van de Oost. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Docu Dinsdag Kleinkinderen van de Oost al heeft ontvangen.

Docu Dinsdag Kleinkinderen van de Oost trailer

Benieuwd of Docu Dinsdag Kleinkinderen van de Oost iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Docu Dinsdag Kleinkinderen van de Oost jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Docu Dinsdag Kleinkinderen van de Oost kunt kijken!