Documentaire Moeder aan de lijn (meet-up met Eric Corton) (2022)

Documentaire Moeder aan de lijn (meet-up met Eric Corton)

60 minuten 09-08-2022
Een intieme en indrukwekkende documentaire van regisseur Nelleke Koop over drie dochters die zorgen voor hun moeder en daarbij ervaren dat hun eigen leven in de knel komt. Georganiseerd in samenwerking met Bibliotheek Rijn en Venen.Dinsdag 13 september 19.00 - 20.00 | Vertoning documentaire Moeder aan de lijnIn de documentaire zorgen Elien, Carin en Hanna voor hun ouder wordende moeders naast hun eigen gezin en drukke levens. Dit doen ze uit liefde, maar soms zorgt plichtsbesef voor spanning en frustratie. De rollen van ouder en kind draaien zich om in deze observerende en emotionele documentaire over mantelzorg.Toegang is gratis, maar meld je wel van te voren aan. Aanmelden kan via de website van de Bibliotheek.Zaal: filmzaalDinsdag 20 september 13.30 - 17.00 | Meet-up: Zorg jij voor een ander?Aan de hand van de documentaire praten we op 20 september door over het onderwerp Mantelzorg tijdens meet-up met Eric Corton. Hij is zelf mantelzorger en bekend van de televisie en de voorstelling Ma. Door zijn verhaal te vertellen zet hij de deur open voor de aanwezigen om met elkaar in gesprek te gaan.Toegang is gratis, maar meld je wel van te voren aan. Aanmelden kan via de website van de Bibliotheek.Zaal: theaterzaal

Regisseur Documentaire Moeder aan de lijn (meet-up met Eric Corton)

Onbekend

Schrijvers Documentaire Moeder aan de lijn (meet-up met Eric Corton)

Onbekend

Cast Documentaire Moeder aan de lijn (meet-up met Eric Corton)

Onbekend

Filmagenda van Documentaire Moeder aan de lijn (meet-up met Eric Corton)

Documentaire Moeder aan de lijn (meet-up met Eric Corton)

Wil jij weten waar Documentaire Moeder aan de lijn (meet-up met Eric Corton) op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Documentaire Moeder aan de lijn (meet-up met Eric Corton) draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Documentaire Moeder aan de lijn (meet-up met Eric Corton) informatie

Benieuwd waar Documentaire Moeder aan de lijn (meet-up met Eric Corton) over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Documentaire Moeder aan de lijn (meet-up met Eric Corton). Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Documentaire Moeder aan de lijn (meet-up met Eric Corton) al heeft ontvangen.

Documentaire Moeder aan de lijn (meet-up met Eric Corton) trailer

Benieuwd of Documentaire Moeder aan de lijn (meet-up met Eric Corton) iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Documentaire Moeder aan de lijn (meet-up met Eric Corton) jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Documentaire Moeder aan de lijn (meet-up met Eric Corton) kunt kijken!