Dog Day Afternoon (1975)

6 Geweld Angst

Dog Day Afternoon

6 Geweld Angst
125 minuten Drama, Misdaad, Biografisch, Crime, Thriller 1975

Recensies Dog Day Afternoon

MovieMeter: 3,81
Metacritic: 86,1
Rotten Tomatoes 95

Filmposter Dog Day Afternoon

Brooklyn, New York, 22 augustus 1972. Net voor de middagsluiting overvallen Sonny en Sal een bank. Langer dan tien minuten mocht de overval niet duren, maar er zit niet genoeg geld in de kluis en de politie staat sneller voor de deur dan voorzien zodat de gangsters met hun gijzelaars ingesloten zitten. In de volgende uren ontbrandt een ware zenuwoorlog. Intussen is ook de pers gearriveerd en staan tientallen kijklustigen zich te verdringen voor het bankgebouw.
Filmposter Filmposter Dog Day Afternoon

Regisseur Dog Day Afternoon

Sidney Lumet

Schrijvers Dog Day Afternoon

Frank Pierson

P.F. Kluge

Thomas Moore

Cast Dog Day Afternoon

Al Pacino
Charles Durning
John Cazale
Penelope Allen
Sully Boyar
Beulah Garrick

Dog Day Afternoon

Wil jij weten waar Dog Day Afternoon op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Dog Day Afternoon draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Dog Day Afternoon informatie

Benieuwd waar Dog Day Afternoon over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Dog Day Afternoon. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Dog Day Afternoon al heeft ontvangen.

Dog Day Afternoon trailer

Benieuwd of Dog Day Afternoon iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Dog Day Afternoon jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Dog Day Afternoon kunt kijken!