Dogman


Bekijk trailer

Dogman

102 minuten Drama 06-09-2018
Metacritic: 71,1
MovieMeter: 3,68
Rotten Tomatoes 83
Marcello bezit een hondentrimsalon in een vervallen buitenwijk aan de Italiaanse kust. Hij is een bescheiden man, houdt van zijn werk en wordt zeer gewaardeerd door zijn buurtgenoten. De rust in de wijk wordt verstoord als Simone, een ex-bokser verslaafd aan cocaïne, vrijkomt en de buurt terroriseert. De onzekere Marcello laat zich door Simone meeslepen in een spiraal van geweld. Wanneer Marcello zich voor de zoveelste keer verraden ziet door Simone, is de maat vol en begint hij te zinnen op wraak. Dogman is de nieuwe film van Matteo Garrone, de maker van Gomorra. Marcello Fonte won voor zijn rol de Gouden Palm voor Beste Acteur op het Cannes Filmfestival.

Geregisseerd door

Matteo Garrone

Schrijvers

Matteo Garrone

Ugo Chiti

Massimo Gaudioso

Marco Perfetti

Damiano D'Innocenzo

Fabio D'Innocenzo (

Cast

Nunzia Schiano
Gianluca Gobbi
Edoardo Pesce
Marcello Fonte
Adamo Dionisi

Bioscoopagenda van Dogman

Helaas draait Dogman niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 06-09-2018.

Dogman

Wil jij weten waar Dogman op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Dogman draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Dogman informatie

Benieuwd waar Dogman over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Dogman. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Dogman al heeft ontvangen.

Dogman trailer

Benieuwd of Dogman iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Dogman jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Dogman kunt kijken!