Dogman


Bekijk trailer

Dogman

102 minuten Drama 2018
MovieMeter: 3,68
Marcello baat een hondentrimsalon uit in een desolate buitenwijk van Napels. Hij is een discrete man die door iedereen wordt geapprecieerd. De rust wordt verstoord wanneer zijn vriend Simoncino, een ex-bokser verslaafd aan cocaïne, de buurt terroriseert. De goedgelovige Marcello laat zich buiten zijn wil om meeslepen in een spiraal van geweld. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.

Geregisseerd door

Matteo Garrone

Schrijvers

Matteo Garrone

Ugo Chiti

Massimo Gaudioso

Marco Perfetti

Damiano D'Innocenzo

Fabio D'Innocenzo (

Cast

Nunzia Schiano
Gianluca Gobbi
Edoardo Pesce
Marcello Fonte
Adamo Dionisi

Bioscoopagenda van Dogman

Helaas draait Dogman niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 01-01-2018.

Dogman

Wil jij weten waar Dogman op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Dogman draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Dogman informatie

Benieuwd waar Dogman over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Dogman. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Dogman al heeft ontvangen.

Dogman trailer

Benieuwd of Dogman iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Dogman jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Dogman kunt kijken!