Dolfje & Foeksia (2020)

Dolfje & Foeksia

10-07-2020
Na het succes van ‘Dolfje Weerwolfje de Musical’ is het nu tijd voor een vervolg: ‘Dolfje Weerwolfje en Foeksia de Miniheks’. Wrow! Op een nacht rent Dolfje Weerwolfje per ongeluk het Weerwolvenbos uit, het Heksenbos in. Van Opa Weerwolf mag hij daar absoluut niet komen, want weerwolven en heksen gaan niet samen. Dan leert hij Foeksia kennen, een grappig en lief miniheksje, dat bij haar vader Kwark de Tovenaar woont. Ze worden vriendjes. De netto-opbrengst van de kaartverkoop & sponsoring wordt door Ronde Tafel 115 Katwijk /Noordwijk geheel geschonken aan het TheaterHuis, onderdeel van stichting ZEEPaanZEE. Het TheaterHuis verzorgd prachtige (inter)culturele theaterproducties, workshops en toneelcursussen. Verhalen en thema’s uit de samenleving staan hierbij centraal. Echter het TheaterHuis, gerund door vrijwilligers, heeft een inventaris dat in de loop van de tijd bijeengesprokkeld is uit tweedehands spullen, en dat nodig toe is aan vervanging. Met de opbrengst vanuit de kaartverkoop en de sponsorgelden wil de stichting een nieuwe geluidsinstallatie, licht, stoelen en podiumdelen aanschaffen. Zo kan het TheaterHuis zijn prachtig culturele werk blijven voortzetten. Voor meer informatie over het goede doel of de Ronde Tafel Katwijk/Noordwijk: www.rt115.nl Let op! Kinderen onder de 18 maanden mogen niet mee naar binnen!

Regisseur Dolfje & Foeksia

Onbekend

Schrijvers Dolfje & Foeksia

Onbekend

Cast Dolfje & Foeksia

Onbekend

Filmagenda van Dolfje & Foeksia

Filmagenda deze week Deze week Week 28

Dolfje & Foeksia draait helaas niet in de bioscoop

Dolfje & Foeksia

Wil jij weten waar Dolfje & Foeksia op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Dolfje & Foeksia draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Dolfje & Foeksia informatie

Benieuwd waar Dolfje & Foeksia over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Dolfje & Foeksia. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Dolfje & Foeksia al heeft ontvangen.

Dolfje & Foeksia trailer

Benieuwd of Dolfje & Foeksia iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Dolfje & Foeksia jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Dolfje & Foeksia kunt kijken!