Dolfje & Foeksia

Dolfje & Foeksia

Na het succes van ‘Dolfje Weerwolfje de Musical’ is het nu tijd voor een vervolg: ‘Dolfje Weerwolfje en Foeksia de Miniheks’. Wrow! Op een nacht rent Dolfje Weerwolfje per ongeluk het Weerwolvenbos uit, het Heksenbos in. Van Opa Weerwolf mag hij daar absoluut niet komen, want weerwolven en heksen gaan niet samen. Dan leert hij Foeksia kennen, een grappig en lief miniheksje, dat bij haar vader Kwark de Tovenaar woont. Ze worden vriendjes. De opbrengst van de voorstelling wordt door de Ronde Tafel Katwijk/Noordwijk geschonken aan een nog te bepalen goed doel. Bij een volledig uitverkocht theater van beide voorstellingen wordt er ongeveer €7 aan het goede doel geschonken. Het afgelopen jaar heeft de Ronde Tafel Katwijk/Noordwijk ruim €8.000 geschonken aan Stichting van het Kind. Voor meer informatie over het goede doel of de Ronde Tafel Katwijk/Noordwijk: www.rt115.nl

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Dolfje & Foeksia

Dolfje & Foeksia

Wil jij weten waar Dolfje & Foeksia op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Dolfje & Foeksia draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Dolfje & Foeksia informatie

Benieuwd waar Dolfje & Foeksia over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Dolfje & Foeksia. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Dolfje & Foeksia al heeft ontvangen.

Dolfje & Foeksia trailer

Benieuwd of Dolfje & Foeksia iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Dolfje & Foeksia jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Dolfje & Foeksia kunt kijken!