https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/127197-857ac17f67777ee020f80a4dddaa2dcdfcc8aa06/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Domino (2019)

16 Geweld Grof taalgebruik
De nieuwe thriller van topregisseur Brian de Palma, met Carice van Houten, Nikolaj Coster-Waldau en Guy Pearce.

Bekijk trailer

Domino

16 Geweld Grof taalgebruik
90 minuten Thriller 26-09-2019

Recensies Domino

Metacritic: 40,1

Filmposter Domino

De nieuwe thriller van topregisseur Brian de Palma, met Carice van Houten, Nikolaj Coster-Waldau en Guy Pearce.

De legendarische regisseur Brian de Palma neemt ons in zijn nieuwste thriller Domino mee van ijzige Scandinavische steden naar zonovergoten Spaanse landschappen. Deense politieagent Christian (Nikolaj Coster-Waldau) gaat op zoek naar gerechtigheid voor de moord op zijn partner door ISIS-lid Ezra Tarzi (Eriq Ebouaney). Christian krijgt hierbij hulp van Alex (Carice van Houten), zijn collega en tevens de ex-minnares van zijn partner. Christian en Alex spelen een onbewust kat-en-muis-spel met de dubieuze CIA-agent Joe (Guy Pierce), die Tarzi als pion gebruikt om andere ISIS-kopstukken te vangen. Christian en Alex strijden hierdoor niet langer enkel uit wraak, maar ook om hun eigen leven te redden.

Regisseur Domino

Brian De Palma

Schrijvers Domino

Petter Skavlan

Cast Domino

Paprika Steen
Carice van Houten
Guy Pearce
Nikolaj Coster-Waldau
Søren Malling
Sus Wilkins

Filmagenda van Domino

Filmagenda deze week Deze week Week 29

Domino draait helaas niet in de bioscoop

Domino

Wil jij weten waar Domino op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Domino draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Domino informatie

Benieuwd waar Domino over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Domino. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Domino al heeft ontvangen.

Domino trailer

Benieuwd of Domino iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Domino jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Domino kunt kijken!