Domino

De nieuwe thriller van topregisseur Brian de Palma, met Carice van Houten, Nikolaj Coster-Waldau en Guy Pearce.

Domino

89 minuten Thriller 2018
De nieuwe thriller van topregisseur Brian de Palma, met Carice van Houten, Nikolaj Coster-Waldau en Guy Pearce.

Christian is een politieagent uit Kopenhagen die gerechtigheid zoekt voor de moord op zijn voormalige partner, gepleegd door een mysterieuze man genaamd Imran. Met behulp van Alex, een agente en maîtresse van de overleden agent, probeert hij de dader op te sporen. Zonder het te weten belanden ze in een kat-en-muisspel met een onbetrouwbare CIA-agent die er een eigen agenda op nahoudt.

Geregisseerd door

Brian De Palma

Schrijvers

Petter Skavlan

Cast

Carice van Houten
Guy Pearce
Nikolaj Coster-Waldau
Søren Malling

Bioscoopagenda van Domino

Domino

Wil jij weten waar Domino op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Domino draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Domino informatie

Benieuwd waar Domino over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Domino. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Domino al heeft ontvangen.

Domino trailer

Benieuwd of Domino iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Domino jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Domino kunt kijken!