Don Giovanni - Live Opera

Don Giovanni - Live Opera

210 minuten
Beleef de ultieme avond uit bij AnnexCinema tijdens de live opera- en balletvoorstellingen van het Royal Opera House. Kom binnen over de rode loper. Tijdens de pauze van de voorstelling trakteren wij u op een goed glas wijn en heerlijke amusehapjes. Deze voorstelling is onderdeel van het live Opera- & Balletseizoen 2019-2020 vanuit The Royal Opera House in Londen. Elke maand vertonen we rechtstreeks vanuit Londen een opera of ballet van wereldklasse. Dertien adembenemende opera- en balletvoorstellingen die via een live verbinding rechtstreeks vanuit het Royal Opera House in Covent Garden Londen bij ons te zien zijn. Don Giovanni Don Giovanni is de tweede van Mozart's historische samenwerkingen met librettist Lorenzo da Ponte (na The Marriage of Figaro en voor Così fan tutte ). Daarin creëerden ze een werk dat sinds de première in 1787 in gelijke mate is misleid en in vervoering is gebracht. Perfect gelegen, als geen andere opera, tussen tragedie en komedie, combineert dit krachtige drama glorieuze muziek met een verleidelijk centraal personage dat eindeloos boeiend is in zijn complexiteit. Kasper Holten's productie voor The Royal Opera in 2014 werpt Don Giovanni als een kunstenaar die gedijt op een publiek dat wordt verleid door zijn creatieve gaven. De visueel spectaculaire set van de bekroonde ontwerper Es Devlin beschikt over ingenieuze video-ontwerpen van Luke Halls, die inzicht geven in de gedachten en emoties van de personages. Maar in het hart van de productie zijn de schoonheid en de uitvinding van de schitterende score van Mozart. Credits Muziek: Wolfgang Amadeus Mozart Libretto: Lorenzo da Ponte Regisseur: Kasper Holten Decorontwerper: Es Devlin Dinsdag 8 oktober 2019 Aanvang: 19.45 uur Prijs: €25,00 euro Klik hier voor het complete seizoensoverzicht. Kaartverkoop Kaarten voor deze voorstelling zijn uitsluitend te koop via onze website of aan de kassa tijdens onze openingstijden. Vanaf maandag 9 september is het mogelijk om online of telefonisch te reserveren.

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Don Giovanni - Live Opera

Don Giovanni - Live Opera

Wil jij weten waar Don Giovanni - Live Opera op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Don Giovanni - Live Opera draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Don Giovanni - Live Opera informatie

Benieuwd waar Don Giovanni - Live Opera over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Don Giovanni - Live Opera . Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Don Giovanni - Live Opera al heeft ontvangen.

Don Giovanni - Live Opera trailer

Benieuwd of Don Giovanni - Live Opera iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Don Giovanni - Live Opera jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Don Giovanni - Live Opera kunt kijken!