https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/147008-1d6864d9584709dee893369783abf71dd2bf1ecb/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Donnie Darko (2001)

12 Geweld Angst Grof taalgebruik Discriminatie
Nog 28 dagen, 5 uur, 12 minuten en 42 seconden voordat de wereld ten onder gaat en Donnie Darko is de enige die dit weet

Donnie Darko

12 Geweld Angst Grof taalgebruik Discriminatie
113 minuten Drama, Science fiction, Thriller 2001

Recensies Donnie Darko

MovieMeter: 3,97
Metacritic: 88,1
Rotten Tomatoes 87

Filmposter Donnie Darko

Nog 28 dagen, 5 uur, 12 minuten en 42 seconden voordat de wereld ten onder gaat en Donnie Darko is de enige die dit weet

2 oktober 1988, een gewone dag in het leven van de verwarde 16-jarige Donnie Darko. Dan valt er vanuit het niets een vliegtuigmotor door het dak van z'n huis, recht in Donnie's kamer. Gelukkig ligt Donnie niet in bed, aangezien hij hiervoor in een visioen gewaarschuwd is door een 2 meter lang konijn. Terwijl Donnie het leven en de liefde begint te verkennen ontdekt hij de geheimen van het universum waardoor hij de mogelijkheid krijgt om de tijd en zijn lot te veranderen.
Donnie Darko
Filmposter Filmposter Donnie Darko

Regisseur Donnie Darko

Richard Kelly

Schrijvers Donnie Darko

Richard Kelly

Cast Donnie Darko

Jake Gyllenhaal
Jena Malone
Patrick Swayze
Holmes Osborne
Maggie Gyllenhaal
Daveigh Chase

Alternatieve titels

Donnie Darko

Donnie Darko - director's Cut

Donnie Darko

Wil jij weten waar Donnie Darko op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Donnie Darko draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Donnie Darko informatie

Benieuwd waar Donnie Darko over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Donnie Darko. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Donnie Darko al heeft ontvangen.

Donnie Darko trailer

Benieuwd of Donnie Darko iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Donnie Darko jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Donnie Darko kunt kijken!