Doornroosje de Musical (2020)

Doornroosje de Musical

12-07-2020
In deze volledig nieuwe sprookjesmusical met een twist wordt de rol van Doornroosje gespeeld door Sita, die al eerder te zien was als de Kleine Zeemeermin en Rapunzel. Uiteraard mag het populaire tovenaarsduo, Titus & Fien, niet ontbreken. Ook zij keren natuurlijk terug in deze sprookjesvoorstelling voor de dagelijkse portie lachen, gieren, brullen! Je valt zeker niet in slaap bij deze magische musical boordevol aanstekelijke liedjes, betoverende meerstemmigheid, vrolijke dansjes en hilarische humor! ‘Doornroosje De Musical’ is een adembenemende, feeërieke voorstelling voor de hele familie! Kom verkleed naar het theater en doe mee aan de Sprookjesverkleedwedstrijd! Je maakt dan ook nog eens kans op een sprookjesachtig prijzenpakket. Na afloop van de voorstelling kun je met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide meet & greet en kun je nog even lekker dansen bij de Sprookjesafterparty. Let op! Kinderen onder de 18 maanden mogen niet mee naar binnen!

Regisseur Doornroosje de Musical

Onbekend

Schrijvers Doornroosje de Musical

Onbekend

Cast Doornroosje de Musical

Onbekend

Filmagenda van Doornroosje de Musical

Filmagenda deze week Deze week Week 28

Doornroosje de Musical draait helaas niet in de bioscoop

Doornroosje de Musical

Wil jij weten waar Doornroosje de Musical op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Doornroosje de Musical draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Doornroosje de Musical informatie

Benieuwd waar Doornroosje de Musical over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Doornroosje de Musical. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Doornroosje de Musical al heeft ontvangen.

Doornroosje de Musical trailer

Benieuwd of Doornroosje de Musical iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Doornroosje de Musical jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Doornroosje de Musical kunt kijken!