https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/113125-086c43c61395a9877aaab40194b6f0aea4854bc2/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Doubles vies (2019)

6
Doubles vies is een nieuwe film van Olivier Assayas (Clouds of Sils Maria, Personal Shopper), een satirische komedie over kunst en onderlinge relaties in de snel veranderende uitgeverswereld van Parijs.

Bekijk trailer

Doubles vies

6
108 minuten Drama, Komedie 14-02-2019

Recensies Doubles vies

Metacritic: 78,1
MovieMeter: 3
Rotten Tomatoes 87

Filmposter Doubles vies

Doubles vies is een nieuwe film van Olivier Assayas (Clouds of Sils Maria, Personal Shopper), een satirische komedie over kunst en onderlinge relaties in de snel veranderende uitgeverswereld van Parijs.

Doubles vies is een nieuwe film van Olivier Assayas (Clouds of Sils Maria, Personal Shopper), een satirische komedie over kunst en onderlinge relaties in de snel veranderende uitgeverswereld van Parijs. De zelfverzekerde en gevierde uitgever Alain (Guillaume Canet) ziet met lede ogen aan hoe de digitale wereld zijn geliefde vakgebied inhaalt. Hij heeft grote twijfels over het laatste manuscript van Leonard Spiegel (Vincent Macaigne), een van de auteurs wiens semi-autobiografische romans hij al jaren uitgeeft. De afwijzing die volgt heeft niet alleen invloed op de onderlinge verstandhouding tussen Alain en Leonard, maar ook op de relaties met de vrouwen om hen heen: de ontevreden actrice Selena (Juliette Binoche), de ambitieuze Valerie (Nora Hamzawi) en de onafhankelijke twintiger Laure (Christa Théret). Doubles vies ging in première op het Filmfestival van Venetië, waar de film enthousiast werd onthaald door de internationale pers. In 1985 schreef regisseur Olivier Assayas mee aan Rendez-vous, een film die de doorbraak betekende voor actrice Juliette Binoche (The English Patient, Trois Couleurs). Sindsdien werkten de twee samen aan Summer Hours (2009) en Clouds of Sils Maria (2014).

Regisseur Doubles vies

Olivier Assayas

Schrijvers Doubles vies

Olivier Assayas

Cast Doubles vies

Juliette Binoche
Guillaume Canet
Vincent Macaigne
Christa Théret

Alternatieve titels

Doubles vies

Non-Fiction

Doubles vies

Wil jij weten waar Doubles vies op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Doubles vies draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Doubles vies informatie

Benieuwd waar Doubles vies over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Doubles vies. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Doubles vies al heeft ontvangen.

Doubles vies trailer

Benieuwd of Doubles vies iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Doubles vies jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Doubles vies kunt kijken!