https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/145293-4f0e7bdbb6724bca05a0ffbd7e760e9ea0503dde/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Dragonball Evolution (2008)

De jonge Goku moet de zeven Dragon Balls vinden om te voorkomen dat Piccolo ze gebruikt om de macht over de wereld te krijgen

Dragonball Evolution

85 minuten Actie, Thriller, Fantasie, Avontuur, Science fiction 2008

Recensies Dragonball Evolution

Metacritic: 45,1
MovieMeter: 1,74
Rotten Tomatoes 15

Filmposter Dragonball Evolution

De jonge Goku moet de zeven Dragon Balls vinden om te voorkomen dat Piccolo ze gebruikt om de macht over de wereld te krijgen

Goku is een jongen die een dragonball in zijn bezit heeft. Gecreëerd door een buitenaards ras en gekweekt op aarde door de machtige Piccolo. Met alle dragonballs bij elkaar, kun je een draak oproepen die vervolgens één wens vervult. De op sterven liggende grootvader van Goku heeft een laatste verzoek om met de grote Master Roshi alle dragonballs te vinden. Maar de missie is moeilijker dan het lijkt, want er zijn er maar zeven van op de wereld.

Bekijk het aanbod van Dragonball Evolution

Dragonball Evolution
Filmposter Filmposter Dragonball Evolution

Regisseur Dragonball Evolution

James Wong

Schrijvers Dragonball Evolution

Akira Toriyama

Ben Ramsey

Cast Dragonball Evolution

Yun-Fat Chow
Emmy Rossum
James Marsters
Justin Chatwin
Jamie Chung

Dragonball Evolution

Wil jij weten waar Dragonball Evolution op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Dragonball Evolution draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Dragonball Evolution informatie

Benieuwd waar Dragonball Evolution over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Dragonball Evolution. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Dragonball Evolution al heeft ontvangen.

Dragonball Evolution trailer

Benieuwd of Dragonball Evolution iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Dragonball Evolution jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Dragonball Evolution kunt kijken!