Dream Scenario - Filmhuis (2024)

Dream Scenario - Filmhuis

25-04-2024
Doodgewone professor en eenzame loser Paul Matthews (Nicolas Cage) wordt van de ene op de andere dag een viral celebrity wanneer hij plots verschijnt in de dromen van miljoenen mensen. Hoe en waarom dit gebeurt, is voor Paul een compleet raadsel, maar hij is er niet boos om. Studenten komen eindelijk naar zijn lessen, hij wordt gevraagd voor grote brand deals en de relatie met zijn vrouw is nog nooit zo goed geweest. Maar dan nemen de nachtelijke verschijningen een duistere wending en veranderen ze in gruwelijke nachtmerries. 'Dream Scenario’ is een donkere komedie, geschreven en geregisseerd door Kristoffer Borgli ('Sick of Myself') en producent Ari Aster ('Beau Is Afraid', ‘Midsommar', ‘Hereditary'). Andere bekende gezichten in de film zijn Julianne Nicholson ('I, Tonya') en Michael Cera ('Gloria Bell, Superbad').

Regisseur Dream Scenario - Filmhuis

Kristoffer Borgli

Schrijvers Dream Scenario - Filmhuis

Onbekend

Cast Dream Scenario - Filmhuis

Nicolas Cage
Michael Cera
Julianne Nicholson

Dream Scenario - Filmhuis

Wil jij weten waar Dream Scenario - Filmhuis op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Dream Scenario - Filmhuis draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Dream Scenario - Filmhuis informatie

Benieuwd waar Dream Scenario - Filmhuis over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Dream Scenario - Filmhuis. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Dream Scenario - Filmhuis al heeft ontvangen.

Dream Scenario - Filmhuis trailer

Benieuwd of Dream Scenario - Filmhuis iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Dream Scenario - Filmhuis jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Dream Scenario - Filmhuis kunt kijken!