Dreamscape (1984)

12 Geweld Angst Grof taalgebruik

Dreamscape

12 Geweld Angst Grof taalgebruik
91 minuten Science fiction, Thriller, Actie, Avontuur, Horror 1984

Recensies Dreamscape

MovieMeter: 2,87
Rotten Tomatoes 77

Filmposter Dreamscape

Een man helpt mee aan een wetenschappelijk experiment. Via een apparaat dringt hij de nachtmerrie van een persoon binnen om het dreigende element uit te schakelen in de hoop dat de droom geen vervolg krijgt. Als hij een jongen met een enge droom wil helpen blijkt dat het uiteindelijk bedoeld is om de president van zijn nachtmerrie af te laten komen.
Filmposter Filmposter Dreamscape

Regisseur Dreamscape

Joseph Ruben

Schrijvers Dreamscape

David Loughery

Chuck Russell

Joseph Ruben

Cast Dreamscape

Christopher Plummer
Dennis Quaid
Max von Sydow
Eddie Albert

Filmagenda van Dreamscape

Dreamscape

Wil jij weten waar Dreamscape op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Dreamscape draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Dreamscape informatie

Benieuwd waar Dreamscape over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Dreamscape. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Dreamscape al heeft ontvangen.

Dreamscape trailer

Benieuwd of Dreamscape iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Dreamscape jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Dreamscape kunt kijken!