https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/220139-e249327942161f2f73486c226e66105cf89e3d6e/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Drie Rovers en een leeuw (2024)

AL
Een leuke muzikale animatiefilm over drie herrie schoppende rovers en een hoop vriendelijke dorpsbewoners. Gebaseerd op een van de populairste Noorse kinderboeken aller tijden.

Bekijk trailer

Drie Rovers en een leeuw

AL
79 minuten 15-05-2024

Filmposter Drie Rovers en een leeuw

Een leuke muzikale animatiefilm over drie herrie schoppende rovers en een hoop vriendelijke dorpsbewoners. Gebaseerd op een van de populairste Noorse kinderboeken aller tijden.

Het vredige leven in het rustige Kardemommestad, wordt vaak gestoord door drie herrieschoppers, Casper, Jasper en Jonathan die vaak op rooftocht zijn. Waar zij zijn is chaos - ook in hun huishouden. Omdat ze samenwonen met een leeuw, hebben ze dringend een huishoudster nodig. Ze bedenken een plan om er een te ontvoeren. De inwoners van Kardemommestad hebben er genoeg van en willen dat de rovers worden opgespoord en gearresteerd. De rovers zijn er eigenlijk niet zo blij mee dat ze rovers zijn, maar ze weten niet hoe ze uit hun hopeloze, verstoten situatie kunnen komen. Maar als de stad in gevaar is, krijgen Casper, Jasper en Jonathan een kans om te bewijzen dat dapperheid het verschil kan maken!

Regisseur Drie Rovers en een leeuw

Rasmus Sivertsen

Schrijvers Drie Rovers en een leeuw

Onbekend

Cast Drie Rovers en een leeuw

Finn Poncin
Florus van Rooijen
Simon Zwiers
Hilke Bierman
Dennis Willekens
Tobias Tuit

Drie Rovers en een leeuw

Wil jij weten waar Drie Rovers en een leeuw op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Drie Rovers en een leeuw draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Drie Rovers en een leeuw informatie

Benieuwd waar Drie Rovers en een leeuw over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Drie Rovers en een leeuw. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Drie Rovers en een leeuw al heeft ontvangen.

Drie Rovers en een leeuw trailer

Benieuwd of Drie Rovers en een leeuw iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Drie Rovers en een leeuw jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Drie Rovers en een leeuw kunt kijken!