Drifter (2015)

Drifter

86 minuten Horror, Misdaad, Crime, Thriller 2015

Recensies Drifter

MovieMeter: 1,38

Filmposter Drifter

De twee criminele broers Miles and Dominic Pierce bevinden zich in een post-apocalyptische verlaten woestijn. Ze zijn op weg naar de man die hun vader heeft vermoord. Echter neemt de missie een drastische wending als hun auto wordt gestolen, waardoor ze moeten schuilen in de griezelige stad Deml. De broers ontdekken al snel dat de stad wordt bewoond door een gezin van kannibalistische gekken en een sadistische burgemeester Doyle genaamd. Nu moeten ze vechten om te overleven en proberen aan de stad te ontsnappen.
Filmposter Filmposter Drifter

Regisseur Drifter

Chris von Hoffmann

Schrijvers Drifter

Chris von Hoffmann

Aria Emory

Cast Drifter

Aria Emory
Drew Harwood
Monique Rosario
James McCabe

Filmagenda van Drifter

Drifter

Wil jij weten waar Drifter op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Drifter draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Drifter informatie

Benieuwd waar Drifter over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Drifter. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Drifter al heeft ontvangen.

Drifter trailer

Benieuwd of Drifter iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Drifter jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Drifter kunt kijken!