https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/187124-dfff21cf14fdb412ed122746dc06197b3ac0b558/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Drijfzand (2021)

12 Angst Grof taalgebruik
Drijfzand vertelt het verhaal van een intrigerende moeder-dochterrelatie en de keuze tussen loyaliteit, gezondheid en liefde.

Drijfzand

12 Angst Grof taalgebruik
113 minuten 21-10-2021

Filmposter Drijfzand

Drijfzand vertelt het verhaal van een intrigerende moeder-dochterrelatie en de keuze tussen loyaliteit, gezondheid en liefde.

Suze (Hanna van Vliet) woont met haar man en dochtertje op Texel en heeft een gelukkig en overzichtelijk leven op het eiland. Als haar moeder Helena (Elsie de Brauw), een gevierd theateractrice, hen een onverwachts bezoek brengt, begint haar zorgvuldig opgebouwde bestaan te wankelen. Nadat Helena aan Suze vertelt dat ze een ongeneeslijke hersentumor heeft, besluit Suze om voor haar moeder in Amsterdam te zorgen. Haar terugkeer naar de stad, de prikkelende theaterwereld en de oude patronen in de relatie met haar moeder, zetten haar op scherp. Te scherp. De onrust vreet zich langzaam maar zeker een weg naar binnen, dwars door haar gezinsleven heen. Verscheurd tussen de loyaliteit voor haar moeder, en die voor haar gezin, staat ze voor een emotionele keuze.

Bekijk het aanbod van Drijfzand

Regisseur Drijfzand

Margot Schaap

Schrijvers Drijfzand

Onbekend

Cast Drijfzand

Elsie de Brauw
Jade Olieberg
Hanna van Vliet
Elin Koleci
Hanna van Vliet
Simeoni Sundja

Filmagenda van Drijfzand

Drijfzand

Wil jij weten waar Drijfzand op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Drijfzand draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Drijfzand informatie

Benieuwd waar Drijfzand over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Drijfzand. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Drijfzand al heeft ontvangen.

Drijfzand trailer

Benieuwd of Drijfzand iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Drijfzand jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Drijfzand kunt kijken!