Dronningen

Dronningen

100 minuten Drama 2019
Anne heeft een succesvol advocatenkantoor gespecialiseerd in jeugdrecht. Ze is gelukkig getrouwd met Peter, met wie ze een tweeling heeft. Het leven van de familie wordt verstoord wanneer Gustav, Peters roekeloze tienerzoon uit een eerder huwelijk, bij hen intrekt. Terwijl Peter het moeilijk heeft met het opbouwen van een relatie met zijn lang verloren zoon, is Anne gewend aan moeilijke jongeren in haar werk. Ze krijgt een ​​band met Gustav. Gaandeweg verandert hun relatie en wanneer Anne Gustav verleidt, brengt ze zowel haar carrière als haar familie in gevaar. Al snel staat ze voor een keuze met onvoorstelbare gevolgen.

Geregisseerd door

May el-Toukhy

Schrijvers

Maren Louise Käehne

May el-Toukhy

Cast

Trine Dyrholm
Magnus Krepper
Gustav Lindh
Liv Esmår Dannemann

Alternatieve titels

Dronningen

Queen of Hearts

Bioscoopagenda van Dronningen

Dronningen

Wil jij weten waar Dronningen op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Dronningen draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Dronningen informatie

Benieuwd waar Dronningen over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Dronningen. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Dronningen al heeft ontvangen.

Dronningen trailer

Benieuwd of Dronningen iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Dronningen jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Dronningen kunt kijken!