Droomzuchten

50 minuten
Leeftijdsgroep: 3+ In haar slaapkamer speelt Roos met haar vriendjes. Als ze Oetje Uil in bed wil stoppen, verzint hij allemaal treuzelsmoesjes: Zijn pyjama is op vakantie en zijn knuffel is nog niet moe. Oetje wil liever niet slapen, want de laatste tijd heeft hij vervelende dromen over Brommetje Vlieg. Brommetje bedenkt altijd spelletjes die leuk zijn voor hemzelf en niet voor Oetje. Voor springen op een boterham met kaas is Oetje toch veel te groot? Oetje wil veel liever een muizenspel doen. Roos weet wel wat hij bedoelt, want Bram uit haar klas doet dat ook altijd. Zij mag nooit eens kiezen wat ze doen, zelfs niet op haar eigen verjaardag! Muzikaal poppentheater met live gezongen liedjes dat bij het publiek voor herkenning, maar zeker ook voor verrassingen zorgt.

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Droomzuchten

Droomzuchten

Wil jij weten waar Droomzuchten op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Droomzuchten draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Droomzuchten informatie

Benieuwd waar Droomzuchten over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Droomzuchten. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Droomzuchten al heeft ontvangen.

Droomzuchten trailer

Benieuwd of Droomzuchten iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Droomzuchten jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Droomzuchten kunt kijken!