https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/170405-5f38fcd4e54ad170a4442b071f4f7a75ed4122d4/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Dropje (2021)

AL
Het is geen jongen, het is geen meisje, het is geen knuffel…..het is gewoon Dropje!

Bekijk trailer

Dropje

AL
42 minuten 09-06-2021

Filmposter Dropje

Het is geen jongen, het is geen meisje, het is geen knuffel…..het is gewoon Dropje!

Het is geen jongen, het is geen meisje, het is geen knuffel…..het is gewoon Dropje! Dropje woont in 'De Alleswinkel'; een winkel waar je álles kunt vinden wat je maar kunt bedenken. Doordat Dropje zo nieuwsgierig is, beleeft hij elke keer bijzondere dingen met de kinderen die langskomen. Alledaagse taferelen die voor ieder kind herkenbaar zijn, worden met Dropje grootse avonturen. Op zijn unieke, grappige en vaak onlogische manier weet hij hen steeds uit bizarre situaties te redden. Door de unieke combinatie van poppenanimatie en live-action ontstaat een prachtige visuele wereld waar jonge kinderen zich volledig in kunnen verliezen. Leuk op tv, maar nog veel leuker om samen met andere kinderen in een bioscoopzaal te zien. Iedereen zingt mee met het aanstekelijke intro en het wordt altijd een hele vrolijke boel.

Regisseur Dropje

Meikeminne Clinckspoor

Schrijvers Dropje

Onbekend

Cast Dropje

Daniël Boissevain
Imanuelle Grives
Warre Borgmans

Dropje

Wil jij weten waar Dropje op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Dropje draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Dropje informatie

Benieuwd waar Dropje over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Dropje. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Dropje al heeft ontvangen.

Dropje trailer

Benieuwd of Dropje iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Dropje jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Dropje kunt kijken!