Duck Duck Goose


Bekijk trailer

Duck Duck Goose

91 minuten Animatie 03-07-2019
MovieMeter: 2,88
In Duck Duck maken we kennis met Ben, een uitbundige gans die liever zijn uitsloverige kunstjes in de lucht vertoont dan dat hij zich druk maakt om anderen en de jaarlijkse vogelmigratie. Maar dan worden de kleine eendjes Mo en Vie per ongeluk door Ben gescheiden van hun vlucht. Machteloos vragen de eendjes Ben om hulp, maar die zit niet op zulke kleine lastpakken te wachten. Ben moet echter zijn plannen bijstellen als hij per ongeluk zijn vleugel verwondt, en zelf ook niet meer meekan met de vlucht. Er zit niets anders op dan samen op pad te gaan. Tijdens hun tocht staan Ben en de eendjes voor de ene na de andere obstakel en ontmoeten ze ook een hoop nieuwe vrienden. Wanneer de sluwe kat Banzou in de gaten krijgt dat de gewonde gans en kleine eendjes compleet weerloos zijn, opent hij de jacht op die lekkere hapjes. Tijdens hun reis komen Ben, Mo en Vie erachter dat ze elkaar meer nodig hebben dan gedacht en zien ze in hoe belangrijk familie is!

Geregisseerd door

Christopher Jenkins

Schrijvers

Christopher Jenkins

Rob Muir

Ding Ding

Scott Atkinson

Tegan West

Cast

Jim Gaffigan
Greg Proops
Zendaya
Lance Lim

Alternatieve titels

Duck Duck Goose

Duck Duck

Bioscoopagenda van Duck Duck Goose

Helaas draait Duck Duck Goose niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 03-07-2019.

Duck Duck Goose

Wil jij weten waar Duck Duck Goose op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Duck Duck Goose draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Duck Duck Goose informatie

Benieuwd waar Duck Duck Goose over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Duck Duck Goose. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Duck Duck Goose al heeft ontvangen.

Duck Duck Goose trailer

Benieuwd of Duck Duck Goose iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Duck Duck Goose jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Duck Duck Goose kunt kijken!