https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/137257-2835fba8b48419d574bdacab79911ec4c193d6a6/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Duelles (2020)

12
Wanneer de levens van twee hartsvriendinnen ruw worden verstoord door een tragisch ongeval komen de verhoudingen op scherp te staan in de psychologische thriller Duelles.

Bekijk trailer

Duelles

12
97 minuten Drama, Thriller 16-07-2020

Recensies Duelles

MovieMeter: 2,86

Filmposter Duelles

Wanneer de levens van twee hartsvriendinnen ruw worden verstoord door een tragisch ongeval komen de verhoudingen op scherp te staan in de psychologische thriller Duelles.

Een nette buitenwijk in de jaren zestig. Alice (Veerle Baetens) en Céline (Anne Coesens) zijn goede buren én hechte vriendinnen. Ze leiden een perfect gestileerd leven in hun twee-onder-een-kap, waarvan de gazons even zorgvuldig gemanicuurd zijn als zijzelf. Hun gezinnen zijn haast een grote familie. Ze vieren alle belangrijke gebeurtenissen samen en delen de zorg voor hun zoontjes. Tot er door een tragisch ongeval barsten in hun onberispelijke bestaan komen. In plaats van elkaar onvoorwaardelijk te steunen slaat de paranoia toe en stapelen verdenkingen en verdachtmakingen elkaar op. De psychologische thriller Duelles ging in première op het Toronto International Film Festival en werd in eigen land bekroond met 9 Magrittes du Cinéma (de Belgische Oscars), een recordaantal. Er is een Hollywood-remake in de maak met Jessica Chastain en Anne Hathaway in de hoofdrollen.
Duelles Duelles Duelles
Filmposter Filmposter Duelles

Regisseur Duelles

Olivier Masset-Depasse

Schrijvers Duelles

Onbekend

Cast Duelles

Arieh Worthalter
Veerle Baetens
Anne Coesens
Mehdi Nebbou
Anne Coesen

Alternatieve titels

Duelles

Mothers' Instinct

Duelles

Wil jij weten waar Duelles op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Duelles draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Duelles informatie

Benieuwd waar Duelles over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Duelles. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Duelles al heeft ontvangen.

Duelles trailer

Benieuwd of Duelles iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Duelles jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Duelles kunt kijken!