https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/213602-74cf3a37ba79671580c5302acd51860ff860107a/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Dumb Money (2023)

12
In 2021 zet een groep amateurbeleggers en Reddit-gebruikers de beleggingswereld op zijn kop door massaal aandelen te kopen van de verliesmakende videogame-winkel GameStop.

Dumb Money

12
105 minuten 28-09-2023

Filmposter Dumb Money

In 2021 zet een groep amateurbeleggers en Reddit-gebruikers de beleggingswereld op zijn kop door massaal aandelen te kopen van de verliesmakende videogame-winkel GameStop.

In 2021 zet een groep amateurbeleggers en Reddit-gebruikers de beleggingswereld op zijn kop door massaal aandelen te kopen van de verliesmakende videogame-winkel GameStop. Ze creëerden eigenhandig een ’short squeeze’ waarmee ze één van de grootste hedgefunds op Wall Street neerhaalden door samen te spannen tegen de grootgewichten van de beurs. In dit ongelooflijke, maar waargebeurde David versus Goliath-verhaal vertolkt Paul Dano de legendarische Youtuber en investeerder Keith Gill, die online bekendheid verwierf als ‘Roaring Kitty’ . De sterrencast van deze hilarische komedie van regisseur Craig Gillespie (bekend van ‘I, Tonya’, ‘Cruella’ en de serie ‘Pam & Tommy’) wordt aangevuld door Seth Rogen, Pete Davidson, Shailene Woodley, Sebastian Stan, America Ferrera en Nick Offerman.

Bekijk het aanbod van Dumb Money

Dumb Money Dumb Money Dumb Money Dumb Money Dumb Money
Filmposter Filmposter Dumb Money

Regisseur Dumb Money

Craig Gillespie

Schrijvers Dumb Money

Onbekend

Cast Dumb Money

Paul Dano
Shailene Woodley
Seth Rogen
Nick Offerman
Pete Davidson
Sebastian Stan

Dumb Money

Wil jij weten waar Dumb Money op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Dumb Money draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Dumb Money informatie

Benieuwd waar Dumb Money over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Dumb Money. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Dumb Money al heeft ontvangen.

Dumb Money trailer

Benieuwd of Dumb Money iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Dumb Money jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Dumb Money kunt kijken!