Dwelling in the Fuchun Mountains (2019)

Angst

Dwelling in the Fuchun Mountains

Angst
150 minuten 2019

Recensies Dwelling in the Fuchun Mountains

Rotten Tomatoes 100

Filmposter Dwelling in the Fuchun Mountains

Over een tijdsspanne van twee jaar wordt het komen en gaan van de seizoenen langs een rivier in Fuyang op beeld vastgelegd. Zo wordt de familie Yu, bestaande uit een oudere vrouw en haar vier zonen, gedurende een jaar gevolgd. De familieleden zijn op zoek naar weelde en sociale status en volgen hierbij hun hart. Eerste deel van een drieluik.
Filmposter Filmposter Dwelling in the Fuchun Mountains

Regisseur Dwelling in the Fuchun Mountains

Xiaogang Gu

Schrijvers Dwelling in the Fuchun Mountains

Onbekend

Cast Dwelling in the Fuchun Mountains

Dong Zhenyang
Du Hongjun
Mu Wei

Alternatieve titels

Chun Jiang Shui Nuan

Dwelling in the Fuchun Mountains

Filmagenda van Dwelling in the Fuchun Mountains

Dwelling in the Fuchun Mountains

Wil jij weten waar Dwelling in the Fuchun Mountains op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Dwelling in the Fuchun Mountains draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Dwelling in the Fuchun Mountains informatie

Benieuwd waar Dwelling in the Fuchun Mountains over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Dwelling in the Fuchun Mountains. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Dwelling in the Fuchun Mountains al heeft ontvangen.

Dwelling in the Fuchun Mountains trailer

Benieuwd of Dwelling in the Fuchun Mountains iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Dwelling in the Fuchun Mountains jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Dwelling in the Fuchun Mountains kunt kijken!