Echo

Echo

82 minuten 12-12-2019
Terwijl mensen zich opmaken voor de feestdagen, valt een bijzondere stemming over het eiland en gevoelens van opwinding en bezorgdheid wisselen elkaar af. Middenin het land staat een boerderij in brand. Op en school spelen de kinderen het kerstverhaal. In een slachthuis paraderen kippen langs een rail. In een museum maakt een moeder ruzie met haar ex-man. In 56 scenes schetst Echo een bitter-zoet portret van een moderne samenleving.

Geregisseerd door

Rúnar Rúnarsson

Schrijvers

Rúnar Rúnarsson

Cast

Ragnar Jónsson
Bjarki Thor
Sigurmar Albertsson
Bent Kingo Andersen
Sif Arnarsdóttir
Ari Arnarson

Bioscoopagenda van Echo

Echo

Wil jij weten waar Echo op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Echo draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Echo informatie

Benieuwd waar Echo over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Echo. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Echo al heeft ontvangen.

Echo trailer

Benieuwd of Echo iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Echo jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Echo kunt kijken!