Edie

Een heerlijk avontuurlijke feelgood film vol humor, die zich afspeelt in de adembenemende, beeldschone Schotse Hooglanden.

Bekijk trailer

Edie

102 minuten Drama, Komedie 13-12-2018
MovieMeter: 2,89
Rotten Tomatoes 64
Een heerlijk avontuurlijke feelgood film vol humor, die zich afspeelt in de adembenemende, beeldschone Schotse Hooglanden.

De tachtigjarige Edie pikt haar leven op na de dood van haar dominante man. Ze besluit tegen haar dochters wil om haar droom na te jagen om in Schotland een berg te beklimmen. Ze neemt Jonny in dienst om haar te trainen en de benodigde materialen te leveren. Terwijl de twee praten, kibbelen en lol hebben, delen ze hun leven met elkaar met op de achtergrond het spectaculaire Schotse landschap.

Geregisseerd door

Simon Hunter

Schrijvers

Simon Hunter

Edward Lynden-Bell

Elizabeth O'Halloran

Cast

Kevin Guthrie
Paul Brannigan
Sheila Hancock
Amy Manson

Bioscoopagenda van Edie

Helaas draait Edie niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 13-12-2018.

Edie

Wil jij weten waar Edie op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Edie draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Edie informatie

Benieuwd waar Edie over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Edie. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Edie al heeft ontvangen.

Edie trailer

Benieuwd of Edie iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Edie jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Edie kunt kijken!