Een avond met Dimitri Verhulst (2020)

Een avond met Dimitri Verhulst

08-08-2020
Dimitri Verhulst is een van de grootste Vlaamse auteurs van deze tijd. Hij is te gast bij van der Meer om te vertellen over zijn nieuwste roman De pruimenpluk. Het Cultuurcafé is geopend van 19.30 uur tot 22 uur voor een koffie/thee en een drankje. Aanvang 20 uur, tickets €10,- (incl. hapje) verkrijgbaar in de boekhandel en op Noordwijk Ticket

Regisseur Een avond met Dimitri Verhulst

Onbekend

Schrijvers Een avond met Dimitri Verhulst

Onbekend

Cast Een avond met Dimitri Verhulst

Onbekend

Een avond met Dimitri Verhulst

Wil jij weten waar Een avond met Dimitri Verhulst op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Een avond met Dimitri Verhulst draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Een avond met Dimitri Verhulst informatie

Benieuwd waar Een avond met Dimitri Verhulst over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Een avond met Dimitri Verhulst. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Een avond met Dimitri Verhulst al heeft ontvangen.

Een avond met Dimitri Verhulst trailer

Benieuwd of Een avond met Dimitri Verhulst iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Een avond met Dimitri Verhulst jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Een avond met Dimitri Verhulst kunt kijken!