Een avond met Erik van Lieshout (2022)

Een avond met Erik van Lieshout

30-06-2022
Ter gelegenheid van de Arcadia-tentoonstelling Paradys in Oranjewoud organiseert Slieker een avond met kunstenaar en filmmaker Erik van Lieshout. Gastheer en Paradys-curator Hans den Hartog Jager gaat met hem en het publiek in gesprek over Van Lieshouts werkwijze en de film die hij maakte bij zijn project in Oranjewoud.

Regisseur Een avond met Erik van Lieshout

Erik van Lieshout

Schrijvers Een avond met Erik van Lieshout

Onbekend

Cast Een avond met Erik van Lieshout

Onbekend

Een avond met Erik van Lieshout

Wil jij weten waar Een avond met Erik van Lieshout op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Een avond met Erik van Lieshout draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Een avond met Erik van Lieshout informatie

Benieuwd waar Een avond met Erik van Lieshout over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Een avond met Erik van Lieshout. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Een avond met Erik van Lieshout al heeft ontvangen.

Een avond met Erik van Lieshout trailer

Benieuwd of Een avond met Erik van Lieshout iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Een avond met Erik van Lieshout jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Een avond met Erik van Lieshout kunt kijken!