Een avond met mij (2023)

Een avond met mij

90 minuten 01-12-2023
Ronald Snijders stond onlangs tien jaar solo in het theater en dat viert hij met zijn vijfde show. In Een avond met mij gaat hij terug naar hoe alles begon: met de mensheid, met de taal, met zijn aankomst bij het theater. Swingende verhandelingen, indrukwekkende ver-sprekingen, kortstondige liedjes, normale humor, nieuwe pincodes en natuurlijk een exclu-sief interview met de allereerste mens op aarde: welkom in het gekantelde universum van Ronald Snijders.

Regisseur Een avond met mij

Onbekend

Schrijvers Een avond met mij

Onbekend

Cast Een avond met mij

Onbekend

Filmagenda van Een avond met mij

Een avond met mij

Wil jij weten waar Een avond met mij op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Een avond met mij draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Een avond met mij informatie

Benieuwd waar Een avond met mij over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Een avond met mij. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Een avond met mij al heeft ontvangen.

Een avond met mij trailer

Benieuwd of Een avond met mij iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Een avond met mij jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Een avond met mij kunt kijken!