Een dagje naar het strand (1984)

16 Grof taalgebruik Drugs en/of alcoholmisbruik

Een dagje naar het strand

16 Grof taalgebruik Drugs en/of alcoholmisbruik
77 minuten 1984
Het lijkt zo gezellig, een dagje naar het strand. Maar in de film met de gelijknamige titel nemen de zaken een andere, tragikomische keer. Theo van Goghs adaptatie van Heere Heeresma’s novelle uit 1962 geldt als een van de meest geslaagde Nederlandse-literatuurverfilmingen.

Regisseur Een dagje naar het strand

Theo van Gogh

Schrijvers Een dagje naar het strand

Onbekend

Cast Een dagje naar het strand

Onbekend

Een dagje naar het strand

Wil jij weten waar Een dagje naar het strand op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Een dagje naar het strand draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Een dagje naar het strand informatie

Benieuwd waar Een dagje naar het strand over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Een dagje naar het strand. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Een dagje naar het strand al heeft ontvangen.

Een dagje naar het strand trailer

Benieuwd of Een dagje naar het strand iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Een dagje naar het strand jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Een dagje naar het strand kunt kijken!