Een Fantast (2021)

Een Fantast

85 minuten 17-10-2021
Het is ruim vijftig jaar geleden dat theatermaker, muzikant en beeldend kunstenaar Rob Maaskant in Zeeland zijn eerste tentoonstelling presenteerde. Wat volgde was een muzikaal, beeldend en theatraal leven waarin hij ruim 3200 voorstellingen, concerten en tentoonstellingen realiseerde, met o.a. de groepen Beautiful Idaho, Flup & Ju Bedrijf en Het Bedrijf v/h. Uit het archiefmateriaal is een documentaire samengesteld die niet alleen een beeld geeft van de vele voorstellingen en projecten, maar ook van de werkprocessen, de inspiratie en de gedachten achter deze fantasiewereld. Een mooi tijdsbeeld van een deel van de Zeeuwse kunstscene in de jaren 70 en 80 en daarna.

Regisseur Een Fantast

Onbekend

Schrijvers Een Fantast

Onbekend

Cast Een Fantast

Onbekend

Filmagenda van Een Fantast

Een Fantast

Wil jij weten waar Een Fantast op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Een Fantast draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Een Fantast informatie

Benieuwd waar Een Fantast over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Een Fantast. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Een Fantast al heeft ontvangen.

Een Fantast trailer

Benieuwd of Een Fantast iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Een Fantast jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Een Fantast kunt kijken!