Een goed mens

Een originele tragikomedie van Flip Broekman die gespeeld wordt door acteerkanonnen Jules Croiset en Victor Reinier. Als de oude psychiater zijn praktijk sluit, krijgt hij nog een laatste bezoek van een intrigerende jongere man die wel heel veel van hem wil weten. Hoe kijkt hij terug op zijn leven, zijn de verwachtingen die hij had uitgekomen en is hij tevreden met de beslissingen die hij nam? De twee mannen blijken - ondanks de onbevangenheid van de één en het cynisme van de ander - veel met elkaar gemeen te hebben. In een confrontatie die even pijnlijk als verhelderend is, weten ze elkaar een behoorlijke spiegel voor te houden. Tot welke conclusie leidt dit? Hadden ze sommige dingen achteraf anders aangepakt of komen ze er achter dat de keuzes die ze maakten eigenlijk precies de juiste waren? Een goed mens werd vorig jaar enorm goed ontvangen door de pers. Jules Croiset werd door het Dagblad van het Noorden ‘indrukwekkend mooi’ genoemd en NRC noemde hem ‘formidabel’. Telegraaf (****) roemde het stuk als ‘intrigerend en humoristisch’ en het Noordhollands Dagblad noemde het zelfs ‘een feest om naar te kijken’

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Een goed mens

Een goed mens

Wil jij weten waar Een goed mens op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Een goed mens draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Een goed mens informatie

Benieuwd waar Een goed mens over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Een goed mens. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Een goed mens al heeft ontvangen.

Een goed mens trailer

Benieuwd of Een goed mens iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Een goed mens jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Een goed mens kunt kijken!