Een heks in de familie (8+)

Een heks in de familie (8+)

82 minuten
Kleine broertjes zijn niet altijd even leuk. Sterker nog, de achtjarige Maria vindt die van haar oervervelend en ze zou dan ook dolgraag willen dat ze er geen had. Samen met haar vriendin Makka die een magische kristallen bol heeft, wenst ze voor de grap dat haar broertje Lillen voor altijd zal verdwijnen. Als Maria kort daarna ziek wordt, komt de eigenaardige 'tante' Gerda oppassen. Voor Maria en Makka is het al snel duidelijk dat Gerda een echte heks is, die gekomen is om Lillen mee te nemen. Maria krijgt spijt van haar wens en als Lillen opeens ook heel vriendelijk zijn excuses aanbiedt voor het vernielen van haar pop, doet ze er samen met Makka alles aan om te zorgen dat Gerda haar broertje niet kan meenemen.

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Een heks in de familie (8+)

Helaas draait Een heks in de familie (8+) niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 15-10-2019.

Een heks in de familie (8+)

Wil jij weten waar Een heks in de familie (8+) op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Een heks in de familie (8+) draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Een heks in de familie (8+) informatie

Benieuwd waar Een heks in de familie (8+) over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Een heks in de familie (8+). Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Een heks in de familie (8+) al heeft ontvangen.

Een heks in de familie (8+) trailer

Benieuwd of Een heks in de familie (8+) iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Een heks in de familie (8+) jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Een heks in de familie (8+) kunt kijken!