Een koninkrijk voor een huis (1949)

AL

Een koninkrijk voor een huis

AL
96 minuten Drama, Historisch 1949

Recensies Een koninkrijk voor een huis

MovieMeter: 2,75
Een stel uit de Jordaan moet wegens de woningnood inwonen bij een deftig echtpaar in de Amsterdamse Apollolaan. De dochter van de een en de zoon van de ander raken verliefd ondanks het standsverschil.

Regisseur Een koninkrijk voor een huis

Jaap Speyer

Schrijvers Een koninkrijk voor een huis

Wolfgang Wilhelm

Jaap Speyer

Piet Bakker

Rido

Cast Een koninkrijk voor een huis

Rob de Vries
Heintje Davids
Johan Kaart
Annie van Duyn

Alternatieve titels

Een koninkrijk voor een huis

A Kingdom for a Horse

Filmagenda van Een koninkrijk voor een huis

Een koninkrijk voor een huis

Wil jij weten waar Een koninkrijk voor een huis op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Een koninkrijk voor een huis draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Een koninkrijk voor een huis informatie

Benieuwd waar Een koninkrijk voor een huis over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Een koninkrijk voor een huis. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Een koninkrijk voor een huis al heeft ontvangen.

Een koninkrijk voor een huis trailer

Benieuwd of Een koninkrijk voor een huis iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Een koninkrijk voor een huis jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Een koninkrijk voor een huis kunt kijken!