Een meteoriet op Walcheren (2023)

Een meteoriet op Walcheren

95 minuten 28-09-2023
Een documentaire over een Zeeuws (vergeten) festival in de jaren zestig. Toonaangevende componisten kwamen graag en vaak naar Zeeland voor de ene na de andere wereldpremière. Soms was het niet om aan te horen, of zelfs krakend vals, maar dan weer kwam de muziek uit de bodem van de aarde. En of er nou vijf mensen in de zaal zaten, of honderd - dat maakte het festival onvergetelijk.

Regisseurs Een meteoriet op Walcheren

André van der Hout

Fifi Visser

Schrijvers Een meteoriet op Walcheren

Onbekend

Cast Een meteoriet op Walcheren

Onbekend

Een meteoriet op Walcheren

Wil jij weten waar Een meteoriet op Walcheren op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Een meteoriet op Walcheren draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Een meteoriet op Walcheren informatie

Benieuwd waar Een meteoriet op Walcheren over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Een meteoriet op Walcheren. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Een meteoriet op Walcheren al heeft ontvangen.

Een meteoriet op Walcheren trailer

Benieuwd of Een meteoriet op Walcheren iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Een meteoriet op Walcheren jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Een meteoriet op Walcheren kunt kijken!