De nieuwe moeder (2021)

De nieuwe moeder

96 minuten 28-10-2021
Roadmovie over een man uit Riga die een nieuwe moeder voor zijn zoontje zoekt. De tienjarige Elvis uit Letland praat niet meer sinds de dood van zijn moeder en verblijft zonder enig zicht op vooruitgang in een noodlijdend kinderziekenhuis in Riga. Zijn vader ontvoert en neemt hem in zijn oude Lada mee naar het welvarende Nederland. Daar gaan ze op zoek naar de penvriendin met wie hij in zijn jeugd een correspondentie voerde. In haar eerste lange speelfilm laat Van der Oest Nederland zien door de ogen van een buitenstaan- der. De situaties waarin de Letse vader en zoon belanden, zijn kenmerkend voor de lotgevallen waar een Oostblokmigrant mee te maken krijgt bij zijn eerste confrontatie met het rijke Westen. Hun zoektocht voert dwars door het land, van Zwolle via het Limburgse plaatsje Beek naar Monnickendam (met o.m. opna- mes in Brummen).

Regisseur De nieuwe moeder

Onbekend

Schrijvers De nieuwe moeder

Onbekend

Cast De nieuwe moeder

Onbekend

Filmagenda van De nieuwe moeder

De nieuwe moeder

Wil jij weten waar De nieuwe moeder op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De nieuwe moeder draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De nieuwe moeder informatie

Benieuwd waar De nieuwe moeder over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De nieuwe moeder. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De nieuwe moeder al heeft ontvangen.

De nieuwe moeder trailer

Benieuwd of De nieuwe moeder iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De nieuwe moeder jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De nieuwe moeder kunt kijken!