Een pop zoals ik (2023)

Een pop zoals ik

28-09-2023
Documentaire over drie kinderen die een pop krijgen die op hen moet lijken. Elisanio is een jongen van zeven met albinisme en zwarte ouders. Dan ziet hij voor het eerst in de poppenwinkel een pop met albinisme. De vijfjarige Niah Nameh wil geen zwarte pop, maar een witte. En alleenstaande moeder Serenity koopt alleen maar zwart speelgoed en poppen voor haar kinderen, maar willen zij dat wel?

Regisseur Een pop zoals ik

Walther Grotenhuis en Cinta Forger

Schrijvers Een pop zoals ik

Onbekend

Cast Een pop zoals ik

Onbekend

Filmagenda van Een pop zoals ik

Een pop zoals ik

Wil jij weten waar Een pop zoals ik op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Een pop zoals ik draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Een pop zoals ik informatie

Benieuwd waar Een pop zoals ik over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Een pop zoals ik. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Een pop zoals ik al heeft ontvangen.

Een pop zoals ik trailer

Benieuwd of Een pop zoals ik iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Een pop zoals ik jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Een pop zoals ik kunt kijken!