Een thuis voor muis (2020)

Een thuis voor muis

50 minuten 20-09-2020
Geschikt voor kinderen van 4-7 jaar Thema: identiteit, dieren, vier elementen, prentenboek Boem! Muis landt met een plof op een plank midden in de boekenkast. Hij is niet zomaar een muis, vindt hij zelf. Maar een muis van de bovenste plank. Een muis die reist door alle elementen: Aarde, lucht, water en vuur. Waar hoort hij thuis? Ondergronds in het hol bij Mol? In de lucht bij de vogels? Of woont hij tussen de vissen onder water? Volgt hij de vuurhagedis die dol is op vuur? Muis gaat samen met zijn nieuwe vrienden op zoek naar een woning, waar hij na alle spannende avonturen thuis kan komen. Met prachtig poppenspel in verschillende technieken, mooie muziek en boordevol grapjes. Kijk je mee?

Regisseur Een thuis voor muis

Onbekend

Schrijvers Een thuis voor muis

Onbekend

Cast Een thuis voor muis

Onbekend

Filmagenda van Een thuis voor muis

Een thuis voor muis

Wil jij weten waar Een thuis voor muis op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Een thuis voor muis draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Een thuis voor muis informatie

Benieuwd waar Een thuis voor muis over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Een thuis voor muis. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Een thuis voor muis al heeft ontvangen.

Een thuis voor muis trailer

Benieuwd of Een thuis voor muis iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Een thuis voor muis jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Een thuis voor muis kunt kijken!