Een Violist zonder Viool (2024)

Een Violist zonder Viool

89 minuten 13-07-2024
Het aangrijpende relaas van Nello Mirando Weis (67) , de eerste violist van het ooit beroemde Koninklijk Zigeunerorkest Tata Mirando. Nello heeft zijn hele leven, door een aangeboren ruggenmerg aandoening, met twee en een halve vinger moeten spelen. Deze film is min of meer een vervolg op de 15 jaar geleden gemaakte film ‘Zigeunermuziek doet pijn‘ waarin Nello met succes werd geopereerd. Alleen na een aantal jaren sloeg zijn ziekte weer genadeloos toe en moest hij definitief stoppen met spelen. Op een galerijflat in Arnhem op 9hoog blikt hij terug op een leven met drank, drugs, echtscheidingen en geen tijd voor zijn kinderen. Nu heeft hij noodgedwongen ontdekt dat er meer is dan alleen muziek. Zijn kinderen en kleinkinderen geven een nieuwe invulling aan zijn leven anders had hij er, naar eigen zeggen, al een einde aan gemaakt want hij mist nog elke dag de aandacht en het applaus. Nu geeft hij alleen met zijn stem les aan zijn neven en Utrechtse studenten. Tijdens het filmproces kreeg hij een oproep voor een nieuwe operatie, maar toen heeft zich een drama voltrokken. Bob Entrop is inmiddels 50 jaar actief als filmmaker met een filmografie van 375 filmtitels.

Regisseur Een Violist zonder Viool

Onbekend

Schrijvers Een Violist zonder Viool

Onbekend

Cast Een Violist zonder Viool

Onbekend

Een Violist zonder Viool

Wil jij weten waar Een Violist zonder Viool op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Een Violist zonder Viool draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Een Violist zonder Viool informatie

Benieuwd waar Een Violist zonder Viool over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Een Violist zonder Viool. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Een Violist zonder Viool al heeft ontvangen.

Een Violist zonder Viool trailer

Benieuwd of Een Violist zonder Viool iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Een Violist zonder Viool jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Een Violist zonder Viool kunt kijken!