Een vrouw als Eva (1979)

6 Geweld

Een vrouw als Eva

6 Geweld
113 minuten Drama 1979

Recensies Een vrouw als Eva

MovieMeter: 2,56

Filmposter Een vrouw als Eva

Eva, een huismoeder met een fantasieloze echtgenoot, komt tot de ontdekking dat ze haar leven anders wil leiden dan ze tot nu toe gedaan heeft. Ze wil haar leven en liefde delen met een vrouw. Haar keuze heeft verstrekkende gevolgen, voor haar als echtgenote zowel als moeder. Haar man Ad kan het allemaal niet begrijpen en wil van haar scheiden. Maar er zijn de twee kinderen...
Filmposter Filmposter Een vrouw als Eva

Regisseur Een vrouw als Eva

Nouchka van Brakel

Schrijvers Een vrouw als Eva

Judith Herzberg

Nouchka van Brakel

Carel Donck

Cast Een vrouw als Eva

Maria Schneider
Monique van de Ven
Peter Faber
Marijke Merckens

Alternatieve titels

Vrouw als Eva, een

Een vrouw als Eva

Een vrouw als Eva

Wil jij weten waar Een vrouw als Eva op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Een vrouw als Eva draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Een vrouw als Eva informatie

Benieuwd waar Een vrouw als Eva over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Een vrouw als Eva. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Een vrouw als Eva al heeft ontvangen.

Een vrouw als Eva trailer

Benieuwd of Een vrouw als Eva iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Een vrouw als Eva jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Een vrouw als Eva kunt kijken!