https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/141207-088bb513d4cacb56a6f1bbe317cbcba14b8acc90/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Eenzaamheid van de priemgetallen, De (2010)

12 Angst Grof taalgebruik
De levens van Alice en Mattia beginnen afzonderlijk maar kennen een gelijkaardige levensloop. Ze groeien langzaam naar elkaar toe en blijken heel wat met elkaar gemeen te hebben.

Eenzaamheid van de priemgetallen, De

12 Angst Grof taalgebruik
90 minuten Drama 2010

Filmposter Eenzaamheid van de priemgetallen, De

De levens van Alice en Mattia beginnen afzonderlijk maar kennen een gelijkaardige levensloop. Ze groeien langzaam naar elkaar toe en blijken heel wat met elkaar gemeen te hebben.

Hartverscheurende boekverfilming over twee jongeren die bij elkaar horen, maar er niet in slagen om nader tot elkaar te komen. Priemgetallen kunnen alleen gedeeld worden door één of door zichzelf. Het zijn eenzame getallen, die onbegrijpelijk zijn voor anderen. Alice en Mattia zijn zulke 'priemgetallen', want ze worden allebei gekweld door een tragedie uit hun kindertijd. Voor Alice was dat een ernstig skiongeluk; voor Mattia het verlies van zijn zusje. Als tieners ontmoeten ze elkaar op school en herkennen ze direct elkaars pijn. Ze krijgen een speciale band, totdat Mattia een baan aangeboden krijgt in het buitenland. Jaren later brengt een reeks gebeurtenissen de twee opnieuw bij elkaar en komen verborgen emoties weer aan de oppervlakte. Deze aangrijpende verfilming van de roman van de Italiaan Paolo Giordano is een ontroerende meditatie over eenzaamheid, liefde en de gevolgen van de kindertijd.

Bekijk het aanbod van Eenzaamheid van de priemgetallen, De

Eenzaamheid van de priemgetallen, De
Filmposter Filmposter Eenzaamheid van de priemgetallen, De

Regisseur Eenzaamheid van de priemgetallen, De

Saverio Costanzo

Schrijvers Eenzaamheid van de priemgetallen, De

Onbekend

Cast Eenzaamheid van de priemgetallen, De

Onbekend

Eenzaamheid van de priemgetallen, De

Wil jij weten waar Eenzaamheid van de priemgetallen, De op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Eenzaamheid van de priemgetallen, De draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Eenzaamheid van de priemgetallen, De informatie

Benieuwd waar Eenzaamheid van de priemgetallen, De over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Eenzaamheid van de priemgetallen, De. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Eenzaamheid van de priemgetallen, De al heeft ontvangen.

Eenzaamheid van de priemgetallen, De trailer

Benieuwd of Eenzaamheid van de priemgetallen, De iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Eenzaamheid van de priemgetallen, De jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Eenzaamheid van de priemgetallen, De kunt kijken!