After the Rehearsal (1983)

After the Rehearsal

70 minuten Drama 1983

Recensies After the Rehearsal

MovieMeter: 3,02
Rotten Tomatoes 92

Filmposter After the Rehearsal

Na een repetitie voor een theaterstuk blijft een regisseur napraten met de jonge hoofdrolspeelster en een alcoholistische speelster van een bijrol, die ooit zijn vrouw was en een steractrice. Hij raakt zich van zijn onmacht in menselijke relaties bewust evenals zijn onvermogen om als regisseur een wezenlijke bijdrage te leveren aan de tekst, de acteurs en het publiek.
Filmposter Filmposter After the Rehearsal

Regisseur After the Rehearsal

Ingmar Bergman

Schrijvers After the Rehearsal

Ingmar Bergman

Cast After the Rehearsal

Erland Josephson
Ingrid Thulin
Lena Olin
Nadja Palmstjerna-Weiss

Alternatieve titels

Efter Repetitionen

After the Rehearsal

Filmagenda van After the Rehearsal

After the Rehearsal

Wil jij weten waar After the Rehearsal op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar After the Rehearsal draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

After the Rehearsal informatie

Benieuwd waar After the Rehearsal over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over After the Rehearsal. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies After the Rehearsal al heeft ontvangen.

After the Rehearsal trailer

Benieuwd of After the Rehearsal iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de After the Rehearsal jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij After the Rehearsal kunt kijken!