https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/130341-0cc7e3ff18238bdb31fc88430e7460360bd0e1ca/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Spookuil (2019)

AL

Spookuil

AL
95 minuten 05-12-2019

Recensies Spookuil

Filmposter Spookuil

De 9-jarige Eia wil niets liever dan samen met haar vader en moeder Kerstfeest vieren. Haar ouders hebben het altijd zó druk. Haar vader is architect en heeft opdrachten uit de hele wereld. Haar moeder is ballerina en vaak van huis voor optredens en danstournees. Eia mist haar familie. Als plotseling blijkt dat haar beide ouders naar het buitenland moeten voor hun werk, in plaats van thuis kerst te vieren, brengt het meisje onverwachts haar wintervakantie door bij haar grootvader. Tot dat moment wist ze helemaal niet dat ze een opa had. Het bezoek komt als een complete verrassing voor Eia. Maar na de eerste shock, ervaart ze een warme fijne familie, maakt ze een nieuwe beste vriend, vindt ze uit waarom haar vader niet wilde dat ze opa zou leren kennen. En Eia ontdekt een zeldzame, met uitsterven bedreigde vogel in het winterse wonderland. Daarmee redt ze een prachtig oerbos van kap en vernietiging. Het kerstverhaal eindigt in een verzoening tussen de opa en de vader. De hele familie viert een bijzondere hereniging en een prachtig eindejaarsfeest.

Bekijk het aanbod van Spookuil

Regisseur Spookuil

Anu Aun

Schrijvers Spookuil

Onbekend

Cast Spookuil

Paula Rits
Siim Oskar Ots
Tambet Tuisk

Filmagenda van Spookuil

Spookuil

Wil jij weten waar Spookuil op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Spookuil draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Spookuil informatie

Benieuwd waar Spookuil over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Spookuil. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Spookuil al heeft ontvangen.

Spookuil trailer

Benieuwd of Spookuil iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Spookuil jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Spookuil kunt kijken!