https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/179956-b81aa872d3c218aa46404ef97fc7724e38d165d1/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Eiffel (2021)

Angst Grof taalgebruik
Een romantisch en waargebeurd verhaal over de liefde tussen twee mensen die de skyline van Parijs voor altijd heeft veranderd.

Eiffel

Angst Grof taalgebruik
108 minuten 28-10-2021

Filmposter Eiffel

Een romantisch en waargebeurd verhaal over de liefde tussen twee mensen die de skyline van Parijs voor altijd heeft veranderd.

Een romantisch en waargebeurd verhaal over de liefde tussen twee mensen die de skyline van Parijs voor altijd heeft veranderd. Na het succesvol afronden van de bouw aan het Vrijheidsbeeld ligt de wereld aan de voeten van ingenieur Gustave Eiffel. De Franse overheid vraagt hem om een spectaculair nieuw ontwerp te maken voor de Wereldtentoonstelling van 1889 in Parijs. Eiffel houdt zich echter liever bezig met een ander project. Alles verandert wanneer zijn pad kruist met de grote liefde uit zijn verleden. De lang verloren en verboden passie tussen de twee inspireert Eiffel om de wereldberoemde Eiffel toren te ontwerpen. De hoofdrollen in Eiffel worden vertolkt door Romain Duris en Emma Mackey (Sex Education).

Bekijk het aanbod van Eiffel

Regisseur Eiffel

Martin Bourboulon

Schrijvers Eiffel

Onbekend

Cast Eiffel

Emma Mackey
Romain Duris
Pierre Deladonchamps

Eiffel

Wil jij weten waar Eiffel op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Eiffel draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Eiffel informatie

Benieuwd waar Eiffel over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Eiffel. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Eiffel al heeft ontvangen.

Eiffel trailer

Benieuwd of Eiffel iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Eiffel jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Eiffel kunt kijken!